Hotel Baita Clementi

  • Tipologia: Hotel
  • Trattamento: Mezza Pensione
  • Regione: LOMBARDIA
  • Provincia: Sondrio
  • Località: Bormio
Hotel Baita Clementi ****, som ligger i udkanten af Bormio's historiske centrum, et kendt bjergferiested, 800 m fra skilifter og kurbade, er en typisk alpehytte, der har bevaret charmen ved Valligiana-arkitekturen kombineret med et strejf af klasse og elegance.

Hele konstruktionen er designet og designet til at give dig følelsen af at være i dit bjerghus med hyggelige og hyggelige stuer indrettet med smag.

Baita Clementi tilbyder mange tjenester: Vidunderlige værelser udstyret med Sky TV, en bar med smukke vinduer, en restaurant med karakteristiske trælofter, et lille wellness-center, opvarmet opbevaring af ski og støvler, et Spillelokale til børn og ikke, en garage til dine cykler og cykler, en smuk have, Der er privat parkering for busser og gratis trådløs internetadgang. Hotellet tilbyder også sine gæster en ladestation for elektriske biler.

Hotel Baita Clementi har en central beliggenhed og er et ideelt udgangspunkt for at opleve Valtellinas brede område, uspoleret landskab med smukke dale, snedækkede tinder og alpine søer, hvor fred og ren luft hersker.
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit