Hotel Ristorante La Perla

  • Tipologia: Hotel
  • Regione: PIEMONTE
  • Provincia: Novara
  • Località: Varallo Pombia

Beliggenhed
Hotel La Perla ligger omgivet af den store park, der omfavner hele strukturen, og du kan nyde et fredeligt og afslappende ophold ikke langt fra Lago Maggiore. Den familie velkomst af personalet, altid opmærksomme på ethvert behov, vil være en god grund til at returnere en gæst i Varallo Pombia. Beliggende nord for Novara, langs ruten til Maggiore-søen, er det inkluderet i det område, der traditionelt betegnes "civilisationen af Golasecca". Navnet Varallo optræder for første gang i et dokument fra år 885, og dets begivenheder var i romersk og middelalderlig tid altid forbundet med Pombia, det romerske rådhus og derefter komitesæde i den karolingiske æra, Marca d'Ivrea. I 1025 blev Pombia-komiteen tildelt af Conrad 2. Til biskoppen af Novara. Derefter gik Varallo og Pombia til Visconti, derefter til Nibbia, Caccia, Ferreri, Sormani og til sidst til Simonetta. De talrige fund, der refererer til civilisationen i Golasecca og den romerske æra, blev katalogiseret og samlet i nogle udstillinger udstillet i rådhusets sale.

Udstyr af strukturen
Ejendommen har 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, have, konferencerum, tv-stue, have, terrasse, bagageopbevaring, Udendørs pool, WI-FI internetforbindelse i hele hotellet, parkering indtil udmattelse.

Værelser
Værelserne har eget badeværelse, hårtørrer, aircondition, satellit-tv, minibar (ekstra gebyr), internetforbindelse WI-FI.
Flere af værelserne har sovesofa.
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit