Hotel Antares

  • Tipologia: Hotel
  • Trattamento: Mezza pensione + ingresso al centro benessere + utilizzo del
  • Adresse: Viale Postumia, 88
  • Regione: VENETO
  • Provincia: Verona
  • Località: Villafranca di Verona
BESKRIVELSE

Den indbydende, rolige og rummelige ejendom ligger 12 km fra centrum af Verona og 10 minutters kørsel fra Verona Catullo.

VÆRELSER
Komfortable og komfortable værelser alle udstyret med aircondition, telefon, tv, privat badeværelse, hårtørrer, pengeskab.

TJENESTER
24 timers reception, elevator, restaurant, tv-stue, bar, poolbar, internetterminal, have, terrasse, konferencelokale, parkering, legeplads, børnepasning tilgængelig, udendørs swimmingpool med parasoller og liggestole, børnepool, fitnesscenter, sundhedscenter.

Sundhedscenter
Ejendommen har et wellnesscenter med:
VARMT OMRÅDE: Tyrkisk bad i to rum med farveterapi. Æteriske olier og urter opløses i dampen og absorberes af huden og luftvejene Takket være kombinationen af ​​fugt og varme slapper kroppen af ​​og muskelspændinger har en tendens til at falde. Ismassage er fremragende til at tone den overfladiske blodcirkulation og til en behagelig fornemmelse af friskhed efter en sauna eller et varmt bad, der balancerer og stimulerer hele kredsløbet. At gå barfodet på flodsten placeret langs stien skaber en naturlig fodmassage, som kombineret med stråler af varmt og koldt vand giver øjeblikkelige og tydelige fordele for kredsløbet og nervesystemet.
BADEVÆRELSE RASUL: Stadig i gang, med et område reserveret til parret. Inde i Rasul har de til din rådighed: mudderbade, tyrkisk bad, opvarmet Hammam seng, jacuzzi og opvarmet vandseng. Dens hemmelighed er indeholdt i kombinationen af ​​fire elementer: vand, ild, jord og aromatisk damp. Mudderet giver en behagelig snurren på huden, i bund og grund en naturlig peeling og opstrammer hypodermis. Den vekslende varme med blid damp når langsomt stuetemperatur, og de æteriske olier fra naturlige urter letter vejrtrækningen. Med hudens naturlige sved fjernes toksiner og i stedet fremmer peelingen optagelsen af ​​helbredende stoffer. Spabadet og vandsengen fuldender din afslapning med regenererende effekter. Stearinlys, røgelse og urtete vil gøre denne behandling til uforglemmelige øjeblikke.
OPvarmet pool:
Udenfor, hydromassage og cervikale springvand. Drops ... utallige tusinder af grønne dråber, kast dig ned i den store opvarmede pool. Fra den indendørs pool kan du nå haven omgivet af citroner og gamle thailandske statuer. Poolen og dens vandelementer er hjertet af centret, hele vejen rundt om den varme zone tager form.
SOLARIUM: Sunrise solarie og bruser for en perfekt og misundelsesværdig solbrændthed.

Kæledyr
Lille tilladt, efter rapportering ved reservation. Der er et tillæg på € 8 pr. dag, der skal betales lokalt.

Betingelser
Check-in: fra kl. 14.00 og fremefter
Udtjekning: inden kl. 10.00

* Wellness-voucher: for kunder, der er i besiddelse af en wellness-voucher, er natten gratis, og halvpensionsbehandlingen er obligatorisk og gebyrpligtig; priserne kan variere afhængigt af perioden. For priser og tilgængelighed, kontakt venligst reservationskontoret ved at skrive til booking@mb8cointravel.com
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit