Hotel Guardacosta

  • Tipologia: Hotel
  • Trattamento: Pensione completa bevande incluse
  • Adresse: Via Vittorio Veneto, 76, 87023 Diamante CS
  • Regione: CALABRIA
  • Provincia: Cosenza
  • Località: Diamante
Struktur
I hjertet af Cirella, en lille og charmerende landsby i det øvre tyrrhenske område i Cosenza, kun 4 km fra Diamante (vægmaleriernes by og Peperoncino). Nedsænket i en park med oliven- og fyrretræer, det har udsigt over det krystalklare vand i Riviera dei Cedri, præget af brede strande, betagende klipper. Den består af en central krop, hvor en del af værelserne, restauranten og hallen er indsat, og 20 charmerende hytter, der rummer lige så mange værelser.

Afstand fra havet
Ejendommen er beliggende direkte ved havet. Ad en yndefuld sti med trin let ned ad bakke, der krydser fyrreskoven, når du den smukke private strand af sand og grus, udstyret med en moderne badeanstalt med bar og restaurant.

Strand
Den private strand, udstyret (paraply, en liggestol og en seng per værelse), tilgængelig direkte inde fra strukturen, krydser fyrreskoven, gennem en kort og let nedstigning, sti på omkring 150 meter. Stranden er af småsten, beliggende i et vidunderligt hjørne af klippen, nær Cirella Islands suggestive huler

Værelser
Værelserne har alle aircondition, telefon, tv, privat badeværelse, minibar, hårtørrer (køjesenge)

Tjenester
24 timers reception, elevator, restaurant, tv-stue, bar, poolbar, internetterminal, have, terrasse, udendørs pool med liggestole og parasoller, strandservice, tennisbaner, legeplads, miniklub

Restaurant
Morgenmad (buffet med automater til varme og kolde drikke), frokost og aftensmad serveret ved bordet (tildelt for hele opholdet), vand og vin på kander uden begrænsning.

Køkken til cøliakere: strukturen tilbyder ikke glutenfrie måltider eller menuer mod et gebyr, normalt, som en høflighedsservice, tilberedes maden, som kunden leverer, for at undgå mulig kontaminering
Der er bestemt en lille linje af morgenmadsprodukter med glutenfri produkter.

 
Sutteflaskerum: For at imødekomme behovene hos vores små gæster og deres forældre, tilbyder restauranten en sutteflaskeservice til frokost og middag til opvarmning af babymad eller mælk, men maden skal stå til rådighed af kunderne.
Animation
Daglig underholdning med spil, turneringer, aerobic, vandaerobic og aften pianobar, dagtimerne brug af tennisbanen, brug af swimmingpool, miniklub (fra 4 år og opefter) med rekreative aktiviteter, spil, festsnacks og ugentlige shows.

Dyrevenner
Ikke tilladt

Betingelser
Check-in: fra 17.00 til 20.00

Check ud: inden 10.00
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit