Kamarina Resort

  • Tipologia: Residence
  • Trattamento: Solo Locazione
  • Adresse: Viale Kamarina, 97100 Ragusa RG
  • Regione: SICILIA
  • Provincia: Ragusa
  • Località: Marina di Ragusa
Residence Kamarina, en pragtfuld 3-stjernet indkvartering ved havet i Ragusa, er det ideelle sted at tilbringe en uforglemmelig ferie i afslapning og sjovs navn. Komplekset er omgivet af Siciliens grønne områder, på kysten mellem Scoglitti og Santa Croce di Camerina, 15 km fra Marina di Ragusa og 120 km fra Catania lufthavn. Lige foran Residence er der en bred sandstrand, ideel til børn, og udstyret med parasoller og liggestole. Strandservicen er inkluderet i klubkortet.

OVERNATNING: De nyligt renoverede lejligheder ligger i en grøn oase af planter, træer og blomster, direkte ved havet. Lejlighederne er fordelt i rækkehuse, nogle med havfront (mod tillæg). Det er muligt at vælge mellem en lejlighed med have i stueplan eller en på 1. sal med lille terrasse. Lejlighederne byder på følgende bekvemmeligheder: stue med sofa og tv, møbleret køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, badeværelse med bruser. På forespørgsel er det muligt at tilføje en ekstra seng.

TJENESTER: Boligen har også adskillige andre tjenester, herunder et diskotek, et fitnessrum, en udendørs have, parkering, pragtfulde swimmingpools for voksne og børn, sportsbaner, reception åben 24 timer i døgnet, minimarked, basar/butik, fotograf, lounge multifunktionelle kongresser, strandservice og meget mere.
Vores fantastiske entertainere vil tilbyde dig et interessant program fuld af aktiviteter og overraskelser hver dag. Ved betaling af Klubkortet direkte ved ankomsten inkluderer dette både strandservicen, brug af svømmebassiner, sportsbaner, maritimt udstyr, gruppekurser, underholdning for voksne og børn med miniklub 4/12 år på fastlagte tidspunkter.

RESTAURANTER: Under din ferie på Kamarina Resort, kan du beslutte at nyde det fremragende køkken på Kamarina Restaurant Pizzeria. Her kan du smage varme eller kolde forretter hver dag, adskillige forretter, hav- eller landhovedretter, forskellige tilbehør, årstidens frugter og en fremragende lokal vin til kurserne.
Alternativt kan du også vælge en velsmagende pizza tilberedt i en brændeovn.

STRANDEN: Lige foran boligen er der en bred sandstrand, ideel til børn, og udstyret med parasoller og liggestole. Strandservicen er inkluderet i klubkortet.
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit