Case Vacanze Centro Storico Gallipoli

  • Tipologia: Residence
  • Trattamento: Solo locazione
  • Adresse: Centro Storico Gallipoli
  • Regione: PUGLIA
  • Provincia: Lecce
  • Località: Gallipoli
Placering: Lejlighederne ligger i de pragtfulde omgivelser i gågaden i det historiske centrum af Gallipoli, nedsænket i kunsten i en gammel middelalderlandsby berømt for antallet af kirker til stede i hvert hjørne, for souvenirbutikkerne, for de typiske restauranter, for baren med en unik atmosfære, for den pragtfulde strand Purità, som kan nås til fods. Stor parkeringsplads i havneområdet nær lejlighederne.

Beskrivelse: Feriehusene er indrettet på en praktisk og funktionel måde, beliggende i forskellige etagebyggerier. De tilgængelige typer er følgende:

Studiolejlighed 2 senge: består af et enkeltværelse med tekøkken og seng eller dobbelt sovesofa og badeværelse;
Studiolejlighed 3 senge: består af et enkeltværelse med tekøkken og dobbeltseng og enkeltseng eller sovesofa og badeværelse (3. seng skal betales lokalt);
To-værelses lejlighed 2/4 senge: stue-spisestue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse;
Treværelses lejlighed med 4 senge: stue-spisestue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse;
Treværelses lejlighed 5/6 senge: stue-spisestue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge og badeværelse.
Service: Receptionskontor og infopunkt åbent hele dagen fra 9 til 20, teknisk assistance 24 timer i. Nogle lejligheder er udstyret med aircondition (mod tillæg og skal anmodes om ved reservation). I det historiske centrum af Gallipoli er det muligt at finde markeder, butikker til shopping, barer mv. Mulighed for aftaler med diskoteker, udstyrede strande, organisering af bådudflugter, guidede ture og endda med typiske restauranter, cykel / motorcykel / biludlejning, overførselstjenester og mere for at tilbringe en uforglemmelig ferie.

Strand: Den nærmeste er den berømte sandstrand Purità, afstanden varierer alt efter opgaven, fra minimum 30 meter til maksimalt 400 meter. Mulighed for aftale med Lido i Baia Verde (ca. 2,5 km fra det historiske centrum) skal rekvireres ved reservation.
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit