Residence Bahja

  • Tipologia: Villaggio
  • Adresse: Via Agave, 87027 Paola CS
  • Regione: CALABRIA
  • Provincia: Cosenza
  • Località: Paola
Landsbyen ligger syd for byen Paola, kendt først og fremmest for tilstedeværelsen af ​​det gamle helligdom San Francesco di Paola. På dette sted i Calabrien med stor charme og rig på naturlig skønhed, byder Bahja Village sine gæster velkommen på et område på omkring 10 hektar, omgivet af spektakulær middelhavskrat. Fra landsbyen kan du nemt få adgang til sand- og stenstranden for at nyde din ferie ved havet i fuldstændig ro og afslapning.
INDKVARTERING: Lejlighederne i forskellige størrelser er opdelt i:
To-værelses lejlighed (35 kvm): (4 senge) 2 værelser, stue med tekøkken og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, kan være på første sal med en lille terrasse eller i stueetagen med terrasse,
Treværelses lejlighed (50 kvm): (6 senge) 3 værelser, stue med tekøkken med køjeseng, 2 soveværelser med dobbeltsenge, et badeværelse, alt i stueetagen med et udstyret udendørs område, udstyret med et udendørs bord, stole og paraply.
RESTAURANT: Restaurant med morgenbuffet, frokost og aftensmad med drikkevarer fra dispenser inkluderet i måltiderne. Det tilbyder regionale og nationale retter, efter anmodning måltider til cøliakere (mod tillæg, der skal betales lokalt). Mulighed for at købe madpakke på stedet.
AKTIVITETER OG SERVICES: Minimarked, bar, restaurant, underholdning, uovervåget intern parkering, privat strand med parasol og to liggestole pr. enhed, reception, Wi-Fi, fotopunkt, swimmingpool i tre niveauer, 2 tennisbaner, 2 basketball baner, femmands fodboldbane med kunstgræs, beachvolleybane, bowlingbane. Klubkortet inkluderer: velkomstdrink, adgang til swimmingpoolen, dag- og aftenunderholdning, brug af sportsbanerne i dagtimerne, Miniklub fra 3 år, legeplads. Små kæledyr tilladt med et tillæg for endelig desinficering af den beboede boligenhed.
STRAND: T-formet grus- og sandstrand (dok) med direkte adgang inde fra landsbyen via en underføring. Stranden er reserveret, udstyret med 1 parasol og 2 liggestole pr. enhed (inkluderet i den obligatoriske betalte strandservice fra 4. række og fremefter).
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: GROUPAMA Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit