Hotel Village Kairos

  • Tipologia: Villaggio
  • Trattamento: Pensione completa + bevande. Tessera club da pagare in loco
  • Adresse: Località Capo Piccolo, 88841 Capo Rizzuto
  • Regione: CALABRIA
  • Provincia: Crotone
  • Località: Capo Rizzuto
Hotel Village Kairòs har udsigt over havet, i en af ​​de mest fortryllende strækninger af den Ioniske kyst, mellem Le Castella og Capo Rizzuto, i hjertet og den stemningsfulde naturalistiske kontekst af det beskyttede havområde "Capo Rizzuto". Det er beliggende i kommunen Isola Capo Rizzuto (Kr), i Capo Piccolo, 5 km fra byen og 22 km fra Crotone. Landsbyen er beliggende i to områder forbundet med en underføring:

Den ene er beregnet til reception, kontorer, soveværelser, restaurant, depotrum, omklædningsrum og en multifunktionel tennis-/fodboldbane
En til parkering og underholdning med swimmingpool, bar, to lysthuse, amfiteater med trapper, beachvolleybane og fyrreskovsområde udstyret med legeplads og forskellige tjenester
Afstand fra havet
Ejendommen ligger omkring 30 meter fra havet (sandstrand). Sandstranden, den lavvandede og sandede havbund gør det til en ideel destination for familier med børn, mens havelskere kan nyde vidunderne i det beskyttede havområde.

Tjenester
Reception, bar, restaurant, wi-fi internetforbindelse i fællesområder, uovervåget intern parkering,, strandservice, underholdning, swimmingpool, tennis-/fodboldbane i Sinetic græs, beachvolleybane, bowlingbane, bordtennis, fodboldbord, amfiteater , fritidsområde i en panoramisk beliggenhed med udsigt over havet og tæt på en fyrreskov udstyret med spil til børn, hængekøjer og borde.

Catering
I det nye, komfortable og klimatiserede restaurantrum serveres følgende: morgenbuffet, frokost og aftensmad med stadig flaskevand og en kvart vin pr. måltid i en karaffel (andre drikkevarer: mousserende vand, vin på flaske, dåser mv. mod et gebyr).

Køkken til cøliakere: ikke tilgængelig

Sutteflaskerum: For at imødekomme behovene hos vores små gæster og deres forældre, tilbyder restauranten en sutteflaskeservice til frokost og middag til opvarmning af babymad eller mælk, men maden skal stå til rådighed af kunderne.

Dyrevenner
Små kæledyr tilladt efter meddelelse ved reservation. Der er et tillæg på € 50,00 pr. uge, der skal betales lokalt
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit