Villaggio Dolomiti Sul Mare

  • Tipologia: Villaggio
  • Trattamento: Pensione completa + bevande
  • Adresse: Località Punta Safò VV
  • Regione: CALABRIA
  • Provincia: Vibo Valentia
  • Località: Briatico
Et stenkast fra Tropea, med udsigt over det pragtfulde hav i Briatico, ligger Dolomiti sul Mare Village, den 4-stjernede landsby for drømmeferier i Calabrien. Den antikke ejendom er beliggende i et landskab af fortryllende skønhed, med århundreder gamle oliventræer, palmer og bougainvilleaer for at vinde gæster gennem den typiske middelhavs- og landlige charme af dette territorium, der blander sig med det betagende hav af den calabriske tyrrhenske kyst .

Afstand fra havet
Ejendommen er beliggende direkte ved havet (fin sandstrand tilgængelig via en privat fodgængerunderføring)

Stranden
Den private strand har udsigt over Briatico-havet og den pragtfulde Lamezia-bugt. Ved ankomsten får vores gæster tildelt et komplet strandsæt leveret til hver bolig bestående af: en paraply med et bord, en liggestol og en liggestol. Strandservicen er inkluderet i Hotel Formula (omkostninger inkluderet i prisen på klubkortet).
Stranden er af fint sand og er omgivet af et klart og krystallinsk hav, med en lavvandet havbund, egenskaber, der gør den velegnet til familier med små børn, som kan have det sjovt i fuldstændig ro. Udover at slappe af under en paraply, får du også mulighed for at hygge dig og bruge vandcykler, kanoer og stand up pagajer. Der er også en kiosk, hvor man kan køle af med en god is, en isdrik. Derudover er det på forespørgsel muligt at bestille tilberedning af hurtige måltider.

Tjenester
Reception, restaurant, bar, poolbar, have, parkering, børnepasning tilgængelig (mod betaling), miniklub, legeplads, udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller

Restaurant
Under dit ophold i Dolomiti sul Mare Village kan du nyde det bedste fra den regionale eno-gastronomiske tradition og opdage de typiske retter i Tropea og dens omgivelser. Vores landsby omfatter en typisk calabrisk restaurant indeni, hvor du kan opdage delikatesserne i vores køkken.
Restauranten har et stort klimatiseret lokale med omkring 300 siddepladser, hvor vores kok og køkkenpersonalet med glæde vil lade dig smage traditionelle lokale og middelhavsretter, tilberedt med passion og visdom.
Køkken til cøliakere: strukturen tilbyder ikke glutenfrie måltider eller menuer mod et gebyr, normalt, som en høflighedsservice, tilberedes de fødevarer, som kunden leverer, for at forsøge at undgå mulig kontaminering. Der er bestemt en lille linje af morgenmadsprodukter med glutenfri produkter.
Sutteflaskerum: For at imødekomme behovene hos vores små gæster og deres forældre tilbyder restauranten en sutteflaskeservice til frokost fra 12.00 til 12.30 og til middag fra 19.00 til 19.30 med levering af basisprodukter
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: GROUPAMA Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit