Meta Residence

  • Tipologia: Villaggio
  • Regione: BASILICATA
  • Provincia: Matera
  • Località: Metaponto
Struktur
Hvis du er på udkig efter en sjov ferie i et land at opdage, er Residence Club Metaponto det rigtige for dig. Beliggende i Metaponto, en lille badeby i provinsen Matera, bag naturreservatet, kun 30 minutter fra Matera og 10 minutter fra resterne af palatinerbordene, er det ideelle sted at tilbringe din ferie i Basilicata. Hos os kan du tilbringe et ophold ved havet i en behagelig struktur, der er designet til velvære for familier, par eller grupper, der er på udkig efter fritids- og vandreelskere. Fra værelserne til restauranten, fra swimmingpoolen til udflugtsservicen, alt er gennemtænkt og designet til at gøre din ferie i Basilicata virkelig uforglemmelig.
Strukturen er halvrund og består af en enkelt bygning med tre etager, hvor lejlighederne indsættes. Indenfor er den runde pool opdelt i to sektorer, hvoraf den ene er beregnet til unge gæster.

Afstand til havet
Ejendommen er omkring 5 minutter med bus (sandstrand)
Lejligheder
De er alle indrettet i en moderne stil med tekøkken med kogeplader, telefon, tv, aircondition og badeværelse. De har en komfortabel udendørs terrasse, gryder, bestik, tallerkener, glas og kaffemaskine. Viskestykker, viskestykker og lignende håndklæder er ikke inkluderet. De fås som:
Studio-lejlighed for 2 eller 3 personer, bestående af en stue med dobbeltseng og 1 enkeltseng, med mulighed for at tilføje en ekstra seng eller barneseng
2-værelses lejligheder ideel til 4 personer, der har en stue med dobbelt sovesofa og soveværelse med dobbeltseng med mulighed for 5 og 6 soveværelser. køjeseng.

Tjenester
24-timers reception, elevator, restaurant, poolbar, have, aircondition, parkering, garage (mod et dagligt gebyr på € 5,00), miniklub, udendørs pool med parasoller og liggestole, strandservice.
Ho letto ed accettato la privacy
 
Call Center   +39  0664833135 r.a.     Lunedì/Venerdì 9-18
Urgencies     +39 3927295199
WhatsApp    +44 7452345862
E-mail           booking@multibuytravel.com
Namiro Srls 
Kontor: Via Fratelli Wright civ. 49/a
00043 Ciampino (Roma)

Tour Operator MB8HOLIDAYS Licens n. GR1097292 Regione Lazio

Forsikringsselskab: WeBind Forsikringspolitik n.°: 110839191

Lorem ipsum dolor sit
Lorem ipsum dolor sit